Mäkinen tõrjub kuulujutte: Monte Carlos istun rooli hoopis mina! (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommi Mäkinen.
Tommi Mäkinen. Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Kui YLE väitis eile kindlas kõneviisis, et Ott Tänaku tiimikaaslane Esapekka Lappi on Toyotast lahkumas, siis Toyota tiimiboss Tommi Mäkinen uudist kinnitama ei kipu. Ühtegi allkirja veel paberil pole, kinnitas ta portaalile Rallit.fi. 

Toyotal on ametlikult olemas järgmiseks hooajaks leping vaid Ott Tänakuga, kes liitus tiimiga kaheks aastaks. Saksamaa MM-rallil andis Jari-Matti Latvala teada, et tedagi näeb tuleval hooajal jätkuvalt MM-sarjas ning loogiliselt tähendas see Toyotas jätkamist. Küsimärk oli tiimi pesamuna Lappi kohal, kelle vastu tundvat huvi Citroën. Huvi oli nii suur, et soomlane meelitatigi oma manu, väidab YLE. Lappit hakkaks asendama Jari Huttunen.

Toyota tiimiboss Tomi Mäkinen asus kuulujutte aga tõrjuma. 

 «Need jutud on veidi enneaegsed. Naersin ka ise, et see jutt tuleb igast suunast,» sõnas Mäkinen ning tegi ka nalja.

 «Mul on siinkohal rõõm teatada, et mõtlen ise järgmisel aastal Monte Carlos rooli istuda ja Bosse (Marcus Grönholm - toim) sõidaks Rootsis. Seejärel vaatame, kes tõmbab pikema kõrre, see sõidab Mehhikosse!» naljatas ta.

Veidi tõsinenuna kinnitas ta aga, et läbirääkimised veel käivad. Lappi ise on aga Soome meediale kinnitanud, et selgus saabub paari nädala jooksul. 

«Peame kõik oma võimalused üle vaatama ning ka jaapanlastega arutama, milline on meie ühine visioon tulevikuks. Me ei ole isegi seda arutanud, kas peaksime koolitama mõnd noort sõitjat või eelistama kogenud tegijat. Esmalt peame aga vaatama, mis üldse Esapekkast saab,» ütles Mäkinen.

«Me peame olukorrale otsa vaatama, kui Esapekka otsustab teise meeskonda minna. Seis on päris hea, sest praegu pole paljudel sõitjatel lepinguid.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles