Hunt on ühes arvestuses NFLi hooaja liider

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (92) meeskonnakaaslasega tähistamas.
Margus Hunt (92) meeskonnakaaslasega tähistamas. Foto: Stacy Revere/AFP/Scanpix

NFLi-hooaeg võib olla vaid kaks mängu noor, kuid juba saab väita, et Margus Hunt on tegemas oma kuueaastase karjääri parimat esitust. Seda tõestavad ka mehe statistikalised näitajad: eestlasel on praeguseks kirjas kuus vastase mahatõmbamist, kaks mängujuhi kottipanekut ja ta on käed vahele saanud ühele vastaste söödule.

Kahe sackiga jagab ta terve NFLi peale (20 kolleegiga) seitsmendat ning AFC konverentsis viiendat kohta. See positsioon võiks või peaks olema aga veelgi kõrgem, sest viimases mängus Washington Redskinsi vastu nullis ühe tema sacki meeskonnakaaslase tehtud viga ning teine kord takistasid ründajad teda reeglitevastaselt, et mängujuhti kaitsta.

Hundi kuuest vastase takistamisest on aga viis endaga kaasa toonud vastasmeeskonnale kaotatud jarde – ehk järgmine kord on pall pandud teele kaugemalt, kui enne eestlase vägitegu. Tegu on NFLi parima tulemusega: Hunt jagab esikohta Arizona Cardinalsi mängumehe Benson Mayowa ja Dallas Cowboysi kaitsja Demarcus Lawrence’iga.

Ühe võidu ja ühe kaotuse saanud Coltsi järgmine mäng ootab ees ööl vastu esmaspäeva, kui külla sõidetakse valitsevale Super Bowli meistrile Philadelphia Eaglesile, kes on samuti võitnud ja kaotanud ühe mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles