Õde Ronaldo punasest kaardist: nad tahavad mu venda hävitada!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Alberto Saiz/AP/Scanpix

Cristiano Ronaldo debüüt Torino Juventusega Meistrite liigas sai õudse lõpu, kui vaid pooletunnise mängu järel sai portugallane punase kaardi, oma karjääri 11., kuid esimese maailma mainekaimas klubisarjas. Kas superstaari tehtud viga oli ka eemaldamise vääriline, on juba maitse küsimus.

Üks inimene, kes Ronaldo süütusesse absoluutselt usub, on tema õde. «Häbiväärne jalgpall … Õiglus pääseb võidule … Nad tahavad mu venda hävitada, kuid Jumal ei maga kunagi …» kirjutas Katia Aveiro sotsiaalmeedias.

Ronaldo seisab nüüd silmitsi ohuga, et ta ei saa järgmises kolmes mängus Juventust aidata. See tähendaks ühtlasi, et ründetuus ei saaks naasta oma endisele kodustaadionile, Old Traffordile, Juventuse mänguks Manchester Unitediga. Kas just sellele mõeldes, aga igatahes lahkus mees väljakult nuttes. «Nende pisarate eest makstakse kõrget hinda!» ähvardas Ronaldo õde, et niisama see eemaldamissaaga ei lõppe.

Juventus suutis vaatamata ühemehelisele vähemusele alistada Valencia võistkonna 2:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles