Väidetavalt meeskonda vahetav Ogier: olen olnud Citroeniga väga lähedases kontaktis (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: Andre Lavadinho/imago/PanoramiC/Scanpix

Viimastel päevadel tõsiselt Citroeni meeskonnaga seostatud Sebastien Ogier andis tugevaid vihjeid meeskonna vahetamisega seoses ka WRC sarja ajakirjanikule Rebecca Williamsile.  

«Päev, millal otsuse langetan, on jõudnud lähedale. Olen kogunud kõiksuguse informatsiooni, mida vaja, et otsus teha. Varsti avaldan ma ka oma lõpliku otsuse,» rääkis Ogier meeskonna avaldamisest.

Kui prantslaselt uuriti, mis on meeskonna valikul oluline, vastas rallisõitja: Selle koha pealt ei ole mul midagi uut rääkida. Lähtun endiselt sellest, et meeskond oleks võimeline võitude eest võitlema, meeskonna siseselt oleks hea atmosfääär ning kõik kes sellega tegelevad, on täielikult pühendunud.»

Williams tuli välja kuulujutuga, nagu oleks 22. september kuupäev, millal peaks Citroeni pakkumine Ogier'le lõppema. "See on vale, aga ma pean korra kalendrit vaatama," lausus mees salakavalalt, kuid seejärel jätkas lõbusalt: «Ei, ma võin kinnitada, et sellistest kuupäevadest küll juttu ei ole.»

Seejärel uuriti Ogierilt, kuidas plaanib rallisõitja oma viimast hooaega MM-sarjas veeta. «Ma ei ole kunagi öelnud, et ma teen viimase aasta. Ütlesin, et tulevane leping on minu viimane. Võib-olla on see 10 aastane leping! Tegelikult seda ma ei usu, aga kunagi ei või teada,» naljatles Ogier, kes andis samas mõista, et tulev hooaeg ei pruugi jääda tema viimaseks. 

«Ma saan sellel nädalal kogu info kätte mida vaja ja siis saan teile sellest täpsemalt rääkida. Ausalt, hetkel mul ei ole mitte mingit otsust tehtud. Jah, me oleme Citroeniga olnud väga lähedases kontaktis, aga hetkel mul ei ole otsust tehtud,» lausus Ogier. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles