Blogi ja fotod: Joonas Tamm alustas koduklubiga Euroopa liigat kaotusega Besiktasele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul alustas mängudega ka Euroopa liiga, kus esimesel mängupäeval tuli Sarpsborgi eest platsile ka eestlane Joonas Tamm. Sarpsborg näitas esimesel poolajal Besiktase vastu soliidset mängu, kuid teisel poolajal võttis Besiktas oma ja nii kaotati mäng 1:3. Tamm mängis kaasa kõik 90 minutit. 

Sarpsborgi jaoks on tegu klubi ajaloo esimese kohtumisega Euroopa liigas. Eelmisel hooajal lõpetati Norra kõrgliiga kolmandal kohal. Kvalifikatsiooniringis alistati Vestmannaeyar, St. Gallen, Reijeka ja Tel Aviv.

Esimeses mängus kohtub Sarpsborg kohe tugeva Türgi meeskonna Besiktasega, kelle koosseisus jooksevad platsile näiteks endine Madridi Reali kaitsja Pepe ja Liverpoolist laenul olev väravavaht Loris Karius. Lisaks Besiktasele on Tamme koduklubi alagrupis veel ka Belgia meeskond Genk ning Rootsi klubi Malmö FF.

Lisaks Sarpsborgi kohtumisele toimub täna Euroopa liigas veel hulga põnevaid kohtumisi. Näiteks kohtuvad omavahel Marseille - Frankfurti Eintracht, Villareal – Rangers ja RB Leipzig – Salzburg. Võistlustules on ka Inglismaa kõrgliiga meeskonnad Arsenal ning Chelsea, kes kohtuvad vastavalt Vorskla Poltova ja Paok'iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles