Halep õigustas Kanepilt saadud kaotust

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simona Halep
Simona Halep Foto: ELSA / AFP

Maailma esireket Simona Halep usub, et kevadine Prantsusmaa lahtiste võit õigustab tema positsiooni tennisemaailma esinumbrina.

Kuigi 26-aastane Halep on juba aastaid kõrgel tasemel mänginud, võitis ta esimese suure slämmi turniiri alles tänavu. «Minu unistus oli pürgida esinumbriks – täitsin selle eesmärgi eelmisel aastal. Järgmisena püstitasin endale eesmärgi võita suure slämmi turniir, sest paljude hinnangul polnud ma ilma suure slämmi tiitlita õige esinumber,» ütles Halep.

Küll aga ei õnnestunud Halepil kaks järgmist suure slämmi turniiri. Wimbledonis kaotas ta kolmandas ringis, USA lahtistel aga juba esimeses ringis ning seda eestlanna Kaia Kanepile.

«Wimbledonis olin väga väsinud ja emotsionaalne. Samuti on mul murul alati raske mängida olnud. USA lahtistel mängis Kanepi väga hästi ning ma ei suutnud end üldse kokku võtta, et matši võita või seda tasavägisemaks teha,» jätkas Halep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles