Imelise päeva teinud Inglismaa golfimängija püstitas Euroopa rekordi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Fisher.
Oliver Fisher. Foto: Matt Dunham / AP / Scanpix

Inglismaa golfar Oliver Fisher püstitas Portugali Masters-turniiril European Touri rekordi, läbides teise ringi 59 löögiga.

30-aastane britt lõi Vilamouras toimuval turniiril kümme birdie't ja ühe eagle'i ning läbis  ringi 12 löögiga alla par'i. Seejuures oli tal viimasel rajal võimalus teha veelgi parem tulemus, kuid tema pikk birdie putt riivas 18. rajal augu serva. «Olen lihtsalt rahul, et suutsin teha viimasel griinil 40 jala kauguselt kaks putti,» ei hakanud Fisher kaotsi läinud lööki taga nutma.

«Tunne on hea, alustasin suurepäraselt ja hoidsin taset,» sõnas maailma edetabelis 287. kohal olev Fisher BBC-le. Tasub märkida, et Fisher alustas päeva par'iga võrdse tulemuse pealt, liidrist kaheksa lööki maas.

European Touril on varem suutnud 60 löögiga piirduda kaheksateist meesmängijat, 2016. aastal sai Jim Furyk aga PGA Touril kirja 59 lööki. Fisheri skoor on 46 aasta jooksul European Touri madalaim.

Oliver Fisheri ajalooline skoorikaart.
Oliver Fisheri ajalooline skoorikaart. Foto: twitter
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles