Video: kui treener nõuab üht ja Zlatan teeb teist, siis kumb tegelikult eksib?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic Los Angeles Galaxy särgis. Või siis täpsemalt särgita.
Zlatan Ibrahimovic Los Angeles Galaxy särgis. Või siis täpsemalt särgita. Foto: Chris Nicoll/USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Los Angeles Galaxy jalgpallimeeskonna hiljutisel treeningul läks korralikuks aasimiseks Emmanuel Boatengi ja superstaar Zlatan Ibrahimovici vahel. Mõlemad ründajad väitsid, et just nemad on võistkonna kiireimad mehed ja keeldusid uskumast, et tiimikaaslane võiks teda kinni püüda.

Videopilt pärineb treeningul toimunud harjutuselt, kus mängijad peavad treeneri käsu peale spurtima ja tagumine mees üritab esimest puudutada. Esimesena oli tagaajaja rollis Zlatan, kes väitis, et ta sai Boatengil särgist kinni. Ghanalane ei tahtnud sellest kuulmagi. Täpselt samasugune stsenaarium, aga vastupidises järjekorras, kordus järgmisel korral ja Zlatan küsis oma puhtuse tõestuseks abi ka videokordusest.

Moraalne võit kuulub aga video järgi Boatengile, sest viimases harjutuses annab treener mängijatele suuna, kummale poole nad jooksma peavad. Käsk kõlab: «Vasakule!» Zlatan paneb liduma aga paremale. «Kuhu sa läksid? Sa ei tea isegi, kumb su vasak pool on!» aasis Boateng nimekamat tiimikaaslast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles