David Beckham, snuukriäss?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham: jalgpallilegend ja snuukrisõber.
David Beckham: jalgpallilegend ja snuukrisõber. Foto: Gustavo Caballero/South/SIPA/Scanpix

Kes meist ei mäletaks, kuidas David Beckham pani roheliselt kattelt teele kauni vintlöögi, mis lõpetas kenasti nurgas. Seda siis jalgpallis. Aga tuleb välja, et selle pingutatud kirjelduse saab panna kehtima ka snuukri kohta.

Maailma jalgpalli esimene tõeline megastaar sattus ootamatult oma sõbra Alfie Burdeni reklaamivideosse. Burdeni näol on tegu alates 1994. aastast snuukri profikarusellil tiirelnud, aga mitte suurt edu omanud mängijaga, kes sai Beckhamiga tuttavaks, sest nende lapsed käivad samas jalgpallitrennis.

Tundub, et oma kasud on sõpruses sees ka Beckhamil, sest sai tänu Burdenile tuttuue kii. Loodetavasti tuleb see vutilegendi mänguoskusele kasuks, sest Burden avalikustas videos, et Beckhami parim break oli seda kasutades 16 punkti. See tähendab, et endine keskväljavõlur pidi järjest sisse lööma vähemalt neli kuuli.

Beckham pole ainus jalgpallur, kellele meeldib lõõgastuda snuukrit mängides. Kevadel näitas sotsiaalmeedias oma mängulembust näiteks Inglismaa ja Manchester Unitedi noor täht Marcus Rashford.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles