Postimehe video: VAR tühistas Itaalias ühes mängus kolm väravat

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia jalgpalli kõrgliiga 5. voorus alistas Milano Inter eile võõrsil 1:0 Genoa Sampdoria tänu Horvaatia koondislase Marcelo Brožovici 90+4. minuti väravale.

Enne võiduväravat jõudis pall eile Genoas veel kolm korda võrku, aga kõik need tabamused tühistati videokohtuniku (VAR) abil.

Esmalt jäeti lugemata kaks Interi tabamust, sest Radja Nainggolani 43. minuti tabamusele eelnes suluseis ning Kwadwo Asamoahi 87. minuti värava eel käis pall üle otsajoone. Sampdoria arvas 89. minutil, et võit on nende, aga Gregoire Defreli tabamus jäi samuti suluseisu tõttu lugemata.

Brožovici värav oli aga määrustepärane ning Inter asus koduteele võidupunktidega. Inter on viie vooruga kogunud seitse punkti ja asub enne tänaseid kohtumisi tabelis seitsmendal kohal. Sampdoria on sama punktisummaga kuues.

Täna peetakse Itaalias kuus viienda vooru kohtumist, AC Milan võõrustab Atalantat ja Torino Juventus sõidab külla Frosinonele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles