Komeedina taevasse tõusnud Osakat tabas taas tagasilöök

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Osaka.
Naomi Osaka. Foto: MARTIN BUREAU / AFP

USA lahtiste naiste üksikmängu tšempion Naomi Osaka kaotas Tokyos toimunud Pan Pacific Openi finaalis Tšehhi tennisistile Karolina Pliškovale 4:6, 4:6. Ühtlasi andis jaapanlanna teada, et loobub Hiinas toimuvast Wuhan Openi turniirist.

«Ma pole kunagi nii väsinuna end veel tundnud,» ütles 20-aastane Osaka. Mõned tunnid pärast mängu avaldas Wuhan Open oma sotsiaalmeedias, et tennisestaar jätab nende turniiri viirushaiguse tõttu vahele.

Juba Tokyo finaalmatši ajal ütles Osaka oma treenerile, et ei jaksa enam. «Tunnen end väga kurnatuna,» lausus ta. Kuigi auhinnatseremooniale suutis ta vaevaliselt kohale ilmuda, oli ta silmnähtavalt väsinud.

Sama märkas mängu ajal ka karjääri 11. tiitli võitnud Pliškova. «Naomi oli ilmselt veidi väsinud ja seda oli näha. Aga tema tulevik on helge, õnnitlen teda viimase paari nädala jooksul saavutatu eest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles