Suvel jalgpallimaailma raputanud ründaja vajas Prantsusmaal skoorimiseks vaid viite minutit

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Chupo-Moting.
Eric Chupo-Moting. Foto: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP

Eelmisel hooajal Stoke City hingekirja kuulunud ja Inglismaa kõrgliigast välja langenud Jean-Eric Maxim Choupo-Moting sai Pariisi Saint-Germaini eest jala valgeks.

Augusti viimasel päeval üllatuslikult Pariisi suurklubisse liikunud Choupo-Moting lõi Prantsusmaa kõrgliiga kuuenda vooru kohtumises Rennes’ vastu PSG kolmanda värava. Ta sekkus mängu 78. minutil ning jõudis sihile viis minutit hiljem. Tegu oli Kameruni koondislase esimese mänguga Prantsusmaa kõrgliigas. 

PSG jäi 11. minutil Adrien Rabiot’ omaväravast kaotusseisu, ent Angel Di Maria viigistas avapoolaja viimasel minutil. Juhtohjad haaras PSG Thomas Meunieri 61. minuti tabamusest. Lõppseisu vormistas Choupo-Moting.

Kuue vooru järel jätkab PSG täisedu ehk 18 punktiga. Lille jääb maha viie ning Montpellier ja Toulouse seitsme punktiga. Ühe mängu vähem pidanud Marseille on kogunud aga kümme punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles