Video ja blogi: Margus Hunt säras, aga Colts jäi tiitlikaitsjale napilt alla (1)

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indianapolis Coltsi kaitsja Margus Hunt.
Indianapolis Coltsi kaitsja Margus Hunt. Foto: ELSA / AFP / Scanpix

Ameerika jalgpalli profiliiga (NFL) 2018. aasta hooaja põhiturniiri kolmandas voorus kohtus eestlase Margus Hundi koduklubi Indianapolis Colts võõral väljakul valitseva Super Bowli tšempioni Philadelphia Eaglesiga ja kaotas 16:20.

Colts andis kevadel Super Bowli võitnud meeskonnale väärika lahingu ja polnud võidust kaugel, aga võtmehetkedel oli Eagles rünnakul natuke täpsem ja kaitses natuke tugevam. Ja neist kahest natukesest piisas, et Coltsist nelja punktiga jagu saada.

Hooaja kahes esimeses mängus silmapaistvalt esinenud Hunt jätkas samas taktis. Ta kuulus taas Coltsi algkoosseisu ning mängis eelkõige kesk-, mitte äärekaitses, mis on olnud tema peamine positsioon senise karjääri jooksul. Hunt sai kirja ühe mängujuhi murdmise (sack), neli palliga vastase peatamist (tackle) ja ühe palliröövi.

Video olukorrast kolmandal veerandajal, kui Hunt surus jõuga ära teda katnud ründeliini mängija, lõi palli Eaglesi mängujuhi Carson Wentzi käest lahti ning hüppas sellele ise peale.

POSTIMEHE BLOGI:

ENNE MÄNGU

Kahe vooruga on mõlemal meeskonnal tabelis võit ja kaotus. Colts kaotas avavoorus kodus 23:34 Cincinnati Bengalsile, ent alistas siis võõrsil 21:9 Washington Redskinsi. Eagles alustas 18:12 võiduga Atlanta Falconsi üle, ent jäi eelmisel pühapäeval võõrsil 21:27 alla Tampa Bay Buccaneersile.

Eaglesi mängujuht Nick Foles on senise kahe mänguga andnud vaid ühe touchdownini viinud söödu, kuid meeskonna jooksjad on väravaalasse jõudnud neli korda. Colts on toetunud aga mängujuhile Andrew Luckile, sest kõik neli touchdown'i on sündinud tema söötudest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles