Vettel avaldas, miks Räikköneni lahkumine teda kurvastab

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Ferrari esisõitja Sebastian Vettel avaldas kahetsust, et ei sõida järgmisel aastal ühes meeskonnas soomlase Kimi Räikköneniga.

Viimasel neljal hooajal koos Vetteliga sõitnud Räikkönen vahetab järgmiseks hooajaks Ferrari Sauberi vastu. Vetteli uueks tiimikaaslaseks saab 20-aastane Charles Leclerc.

Küsimusele, kas Räikkönen on parim tiimikaaslane, kellega Vettel koostööd on teinud, vastas sakslane: «Otseloomulikult. Üks asi on vaadata numbreid, kuid see pole minu hinnangul kõige tähtsam. Oluline on hoopis see, et tiimikaaslased austaksid teineteist. Me pole kunagi Kimiga teineteisele si**a ajanud ning ma ei usu, et see kunagi muutub.»

Oma uue meeskonnakaaslase kohta ütles Vettel järgmist: «Charles teenib suurepärase võimaluse. Ta on olnud juunioride programmis pikalt, seega on hea näha tema arengut. Kindlasti muutub veidi tiimi dünaamika, sest kõik sõitjad on erinevad. Ta on hea poiss ning sulandub meeskonda kindlasti hästi sisse. Kui sa oled kiire, siis pole vanusel tähtsust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles