Räikköneni mänedžer avas meeskonnavahetuse tausta

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP / SCANPIX

Kimi Räikköneni mänedžer Steve Robertson kinnitas, et soomlane on motiveeritud järgmisel hooajal Sauberi eest sõitma.

Järgmisel kuul 39-aastaseks saav Räikkönen sõlmis Sauberiga kaheaastase lepingu. Robertsoni sõnul vaatas Räikkönen kohe Sauberi poole, kui sai teada, et Ferrari temaga lepingut ei pikenda.

Mõned aastat tagasi oleks olukord olnud teistsugune. «Kahe aasta eest pole ta Sauberisse läinud. Esiteks, nad poleks suutnud teda palgata. Teiseks, see oli uppuv laev,» ütles Robertson.

Robertsoni hinnangul suudab Räikkönen leppida olukorraga, et ta ei sõida enam võidu peale. «Seda pigem tõesti ei juhtu. Ta teab, mis olukorras ta on. Tal ei ole vaja Sauberis sõita, aga ta teeb seda, sest ta tahab meeskonda aidata,» lausus Robertson.

«Ta saab aru, et võidud on võimatud. Väljaarvatud väga hullumeelse stsenaariumiga võidusõidu puhul. Kuid ta saab meeskonda palju aidata. Kimi teadmised aitavad meeskonnal eesmärgini palju kiiremini jõuda,» jätkas mänedžer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles