Video: autoralli Euroopa meistrivõistluste etapil sai ülikarmis avariis kaardilugeja vigastada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kacper Wróblewski ja Jacek Spentany
Kacper Wróblewski ja Jacek Spentany Foto: Kacper Wróblewski - Wróbel Rally Team / Facebook

FIA Euroopa meistrivõistluste etapil Poolas lõppes juuniorite arvestuses osalenud Kacper Wroblewski võistlus ülikarmi avariiga, mille tagajärjel tema kaardilugeja Jacek Spentany vigastada sai.

Euroopa meistrivõistlustel debüütvõistlust teinud Wroblewski oli omas klassis näitamas vägagi arvestatavat kiirust, hoides pärast nelja katset oma klassis 4. kohta. Viiendal katsel 160 kilomeetrise tunnikiiruse pealt kaotati kiires paremkurvis pidamine ning mehed elasid üle ülikarmi avarii.

«Meil oli sinna maani küllaltki hea võistlus. Ühel asfaldilõigul kasvas meie kiirus aga natuke liiga suureks ja me sõitsime teelt väga karmilt välja. Sõitsime põhjagaasiga, üle 160 kilomeetri tunnis ning seejärel käisime mitmeid kordi üle katuse. Ma nägid maad ja taevast nii mitu korda, et arvasin, et see keerlemine ei lõppegi mitte kunagi,» rääkis Wroblewski avariist.

Kuigi Wroblewski ise pääses õnnetusest vaid põrutustega, sai tema kaardilugeja Spentany ka karmi avarii tõttu vigastada. «See oli massiivne kokkupõrge. Mul endal ei olnud suurt midagi häda, aga minu kaardilugeja vigastas käsi ja kolme kaelalüli,» rääkis Wroblewski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles