Federer: kui ma enam suuri turniire ei võida, lõpetan mängimise

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: Julian Finney

Paljud endised tennisemängijad on üllatunud, et 37-aastane Roger Federer suudab siiani tennist suure kirega mängida. Šveitslane selgitas, miks ta siiani tipptasemel tennist mängib ja millal ta lõpetada plaanib.

«Tennis on siiani midagi, mida ma naudin. See tekitab minus siiani ärevust ja põnevust. Seni, kuni suudan alistada teisi tipptennisiste ja võita suuri turniire, on kõik hästi. Kui ma seda enam teha ei suuda, siis on aeg mängimine lõpetada,» rääkis Federer Ameerika tenniseväljaandele.

«Ma ei soovi lihtsalt tennisemaailmas vooluga kaasas käia ilma midagi saavutamata. Kui sa annad endast tulemuste nimel kõik, siis on see tegelikult nauditav. Mulle tõesti meeldib siis trenni teha ja pressikonverentse anda ja lisaks ka heategevuses osaleda – see kõik on imeline,» seletas Federer oma soovi ikka veel pingutada ja tipus olla. 

«Nii kaua, kui mu keha suudab sellele pingutusele vastu pidada ja kõik muud asjad alustades perest on omal kohal olemas ja tennise tõttu ei kannata, olen valmis sama moodi edasi panema,» lausus Federer. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles