Tipphetked: Avageimi võitnud Rakvere tunnistas lätlaste paremust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Credti24 Eesti-Läti ühisliigas alistas Riia Tehnikaülikool võõral väljakul 3:1 (24:26, 25:17, 25:22, 25:18) Rakvere.

ENNE MÄNGU

«Meeskonda on räsinud mõningad haigused ja väikesed traumad. Loodame, et laupäevaseks mänguks on nendest üle saadud. Otsime veel koostööd, õiget minekut ei ole veel tunda saanud,» kommenteeris Volley.ee-le mängu eel Rakvere peatreener Andres Toode. «RTU on sellel hooajal tugevam kui eelmisel. Mängisime nendega Tartus toimunud kontrollturniiril võrdselt. Peame väga pingutama, et võita. Hooaeg tuleb võrdsete lahingutega ja kõik tahavad võita,» analüüsis juhendaja.

Homme näitab Postimees samuti kahte võrkpallimatši – 18.00 algavad mängud nii Tallinnas, kus Selver võõrustab RTUd, kui ka Tartus, kus kohtuvad kaks suurklubi, Bigbank ja Saaremaa. Viimane mäng jõuab ka Kanal 12 eetrisse.

Galerii:

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles