Cagliari kaotas Milano Interile, Klavan sai vigastada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia jalgpalli kõrgliigas kaotas Ragnar Klavani koduklubi Cagliari võõrsil 0:2 Milano Interile. Klavan alustas mängu algkoosseisus, ent vahetati poolajal vigastuse tõttu välja.

Inter läks mängu juhtima 12. minutil, kui värava lõi Lautaro Martinez. 2:0 värava lõi 89. minutil Matteo Politano. Klavan tegi kaasa terve avapoolaja, kuid vahetati poolajapausil välja. Itaalia meedia kirjutab, et Klavani vigastus pole ilmselt tõsine.

Cagliari on nüüd seitsme vooruga kogunud 6 punkti, millega hoitakse 16. kohta. Interil on punkte 13, mis annab tabelis neljanda koha.

Teistes tänastes Itaalia kõrgliiga mängudes alistas Roma 3:1 Lazio ning Juventus 3:1 Napoli. Juventus on ka 21 punktiga meistrivõistluste liider, järgneb Napoli 15 punktiga ning Sassuolo 13 punktiga.

ENNE MÄNGU

Cagliari hoiab Itaalia kõrgliigas kuue punktiga 16. kohta, Inter on kuue vooruga teeninud 10 punkti ning asub tabelis viiendal kohal.

Klavan on Cagliari eest seni kaasa teinud viis mängu ning kuulunud kõigis kohtumistes algrivistusse. Viimases kohtumises Genoa Sampdoria vastu pääseti napilt viigipunktiga ning seda tänu vastaste penaltieksimusele üleminutitel.

Milano Interi puhul on tegemist 18-kordse Itaalia meistriga (viimati 2009/10) ning kolmekordse Meistrite liiga võitjaga (viimati 2009/10).

Teistest Itaalia kõrgliiga kohtumistes võõrustab Roma täna Laziot ning Juventus Napolit.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles