Tiimikaaslane vihjas, et Ogier saatus on tegelikult selge

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmise MM-rallina ootab ees Walesi etapp, kus mullu sai Evans oma esimese ja seni ainsa võidu.
Järgmise MM-rallina ootab ees Walesi etapp, kus mullu sai Evans oma esimese ja seni ainsa võidu. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

WRC-maailm ootab hinge kinni pidades, mida otsustab viiekordne maailmameister Sebastien Ogier oma tuleviku osas: kas ta jätkab M-Sportis või siirdub Citroeni? See on doominokivi, mille kukkumisel langeksid paika ilmselt ülejäänudki järgmise hooaja sõitjakohad.

Ametlikult on tulevaks hooajaks leping olemas üksnes kolmel rallitipul: Ott Tänakul Toyotaga ning Thierry Neuville'il ja Andreas Mikkelsenil Hyundaiga. Tegelikkus võib olla aga teistsugune – oli ju mullugi juba ammu kindel, et Tänak liitub M-Sportist Toyotaga enne, kui uudis avalikuks sai. Sama on kordumas tänavugi.

«Paar tähtsat tegelast pole veel oma otsust teinud või vähemalt oma otsusest teada andnud, nii et ootame ja vaatame,» andis M-Sporti teine sõitja Elfyn Evans Rally Sport Magazine’ile antud intervjuus selgelt mõista, et keegi kusagil on juba paberile allkirja andnud. Kõige tõenäolisemalt käis jutt just meeskonnakaaslasest Ogier'st.

Nende uudiste avaldamise taga seisab ka Evansi tulevik, kelle tänavune hooaeg on läinud suuresti aia taha. Vahepeal spekuleeriti, et mees on sootuks M-Sportist lahkumas, kuid Ogier' lahkumisel oleks meeskonnal tema kogemusi ilmselt järgmisel hooajal tarvis. «Midagi ei ole veel otsustatud. Meil on M-Sportis olnud suuri õnnestumisi ja oleks tore seda jätkata,» rääkis Evans enda saatusest. «Mina olen väga näljane jätkamaks. 2018 on olnud minu jaoks väga keeruline hooaeg ja soovin 2019 seda paigata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles