LeBron James: tulin Los Angelesse korvpalli mängima, mitte näitlejaks saama

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Los Angeles Lakersiga liitunud LeBron James manitses fänne kannatlikkusele.
Los Angeles Lakersiga liitunud LeBron James manitses fänne kannatlikkusele. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP / Scanpix

Korvpalliliiga NBA hooaeg nihkub aina lähemale ning ajakirjanikud pääsevad uurima korvpallurite klubivahetuste põhjuseid. Suurim kahe hooaja vaheline tehing on mõistagi LeBron Jamesi minek Los Angeles Lakersisse. Huvitaval kombel oli planeedi parimaks mängijaks peetav mees aga sunnitud selgitama, et ta läheb Los Angelesse tõepoolest ennekõike korvpalli mängima.

33-aastane James on seotud paljude tele- ja filmiprojektidega, sestap uuriti temalt, kui palju nelja aasta pikkust ja 154 miljoni dollarilise palgaga lepingut mõjutas mänguväline pool. «Langetasin otsuse puhtalt oma pere ja Lakersi põhjal,» vastas James. «Mängin palli. See on mu töö. Mis mu ärisid puudutab, siis need asjad sujusid juba ammu enne siiatulekut.»

James on Miami Heati ja Cleveland Cavaliersiga viimasel kaheksal hooajal mänginud NBA finaalis, tänavugi on hooaja suursoosik tiitlikaitsja Golden State Warriors. James hoiatas, et Lakers ei pruugi kohe tippu küündida, kuid seda ei peaks pidama läbikukkumiseks.

«Golden State'ini on meil veel pikk maa minna. Peame keskenduma sellele, et Lakers iga päevaga paremaks muutuks. Siis ehk saame ühel päeval tiitli nimel võidelda. Meistreid on vaid üks, kuid see ei tähenda, et kõik teised poleks edukad. Tuleb võite ja tuleb kaotusi. Aga seda, kuidas sa iga päev end ette valmistad, saad ise kontrollida. Peame iga päevaga paremaks saama,» rõhutas James.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles