Sõõrumaa noorolümplastele: jätke Tõniste nägu meelde, tema käest saate hea tulemusega raha

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti saadab 6.-8. oktoobrini Buenos Aireses toimuvatele noorte olümpiamängudele rekordilised 23 sportlast, kes kõik teenisid pääsme sportlike tulemuste alusel ehk ei vajanud Argentiinasse pääsemiseks korraldajate kutset.

Täna toimus Tallinnas noorsportlastele info- ja koolituspäev, kus muuhulgas rääkis olümpiapronks Allar Raja, kuidas suurvõistluse pingega toime tulla. EOK president Urmas Sõõrumaa andis üle ka sportlaste OM-akrediteeringud ning viskas nalja näidates näpuga asepresidendi ja EOK tippspordikomisjoni esimehe Tõnu Tõniste peale kommentaariga, et heade tulemuste korral hakkab just see mees neile ettevalmistustoetusi maksma.

Kokku osaleb noorte olümpiamängudel ligi 4000 sportlast vanuses 15-18.

Eesti koondisesse kuuluvad:

Kergejõustik: Gedly Tugi, Eerik Haamer, Ken-Mark Minkovski, Marleen Mülla, Annika Emily Kelly, Ann Marii Kivikas

Ujumine: Aleksa Gold, Ivan Štšeglov, Alex Ahtiainen, Margaret Markvardt

Iluvõimlemine: Adelina Beljajeva

Sõudmine: Greta Jaanson

Maadlus: Viktoria Vesso

Vibulaskmine: Hendrik Õun

Karate: Marta Ossipova

3x3 korvpall: Poisid - Kerr Kriisa, Aleksander Oliver Hint, Arthur Herman Entsik ja Jaan Erik Lepp; Tüdrukud - Victoria-Ida Vähi, Johanna-Eliise Teder, Janne Pulk, Martha-Liisa Oinitš

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles