Jose Mourinho: Pogba ei ole enam Unitedi kapten

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba
Paul Pogba Foto: Lindsey Parnaby / AFP

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho vihastas lõplikult Paul Pogba peale, andes prantslasele teada, et kaptenipaela rohkem Pogba meeskonnas kanda ei saa.

Väidetavalt anti Pogbale otsusest teada enne Inglismaa liigakarika kohtumist Derby Country vastu. Mourinho üritas pärast viimast liigamängu Wolvesi vastu jääda viisakaks, kuid Pogba, kes põhjustas Wolvesi värava, hakkas süüdistama Mourinho taktikat.

«Mäng Wolvesi vastu oli minu jaoks tähtis õppetund. Õppetund, millest osad noormehed ei soovi õppust võtta. Igal mängijal Manhester Unitedis on ülesanne anda endast väljakul maksimum. Iga mängija peab andma endast 101%, vastasel juhul ei ole sellest kasu. Kahjuks kõik seda väljakul ei tee,» rääkis Mourinho BBC-le.

Pärast Pogba avaldusi Mourinho suunas otsustas klubi peatreener, et sellise suhtumisega mängija ei saa olla meeskonna kapteniks ja nii ei jaluta prantslane tänasest enam Unitedi särgis väljakule kaptenipaelaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles