Eesti klubivõrkpall 2018-19 - kas ühemehesoolo muutub kuldseks trioks?

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tali (keskmisel pildil) ja Saaremaa meeskond peavad kõvasti pingutama, et taas kolm võidumusi teenida, sest nii Avo Keel (vasakul) ja Pärnu kui ka Andrei Ojamets (vasakul) ja Tartu soovivad tänavu mullusest priskemat noosi.
Urmas Tali (keskmisel pildil) ja Saaremaa meeskond peavad kõvasti pingutama, et taas kolm võidumusi teenida, sest nii Avo Keel (vasakul) ja Pärnu kui ka Andrei Ojamets (vasakul) ja Tartu soovivad tänavu mullusest priskemat noosi. Foto: Tairo Lutter ja Erik Prozes

Kui mullu puhusid Saaremaa võrkpallurid mandrimehed värske tuuleiilina platsilt minema ja võitsid kõik kolm mängus olnud karikat, siis tänavu ei tasu päris säärast üksluisust enam oodata (või karta). Nii arvavad asjaosalised ise ja nii lubavad aimata ka nimed paberil.

Nädalavahetusel alustavas Credit24 meistriliigas leedulasi enam kaasa ei löö – tulle astub kuus Eesti ja viis Läti klubi. Soosikurollis lähevad hooajale vastu Saaremaa VK, Tartu Bigbank ja Pärnu VK. Keskendumegi suure trio tegemistele.

Mulluse ainuvalitseja Saaremaa rivistus on suvega põhjalikult uuenenud. Jäi vaid viis meest, leegionäride kvartett vahetus täies koosseisus, põhipommitaja Hindrek Pulk lahkus Tartusse. Pärast vigastuse tõttu vahele jäänud hooaega naaseb platsile lätlasest sidemängija Artis Caics, kes varem esindanud Tartut ja Rakveret. Pulga saabaste täitmise eest peavad hoolt kandma austraallane Samuel Boehm ja Siim Põlluäär. Koosseisus on kaks Puerto Rico päritolu pallurit, neist nurgaründaja Eddie Rivera saabub otse MMilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles