Jose Mourinho kaotusest esiliigaklubile: vastased olid paremad

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho. Foto: DARREN STAPLES / REUTERS /Scanpix

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho ütles pärast eilset liigakarika mängu kaotust Derby Countyle, et teise poolaja põhjal nad ei väärinudki võitu.

2:2 lõppenud normaalaja järel kaotas Manchester United peantlites 7:8. «Tõde on see, et vastased olid teisel poolajal paremad kui meie,» ütles Mourinho.

Alates 67. minutist mängis United vähemuses, sest punase kaardi teenis väravavaht Sergio Romero. «Pärast punast kaarti olime raskustes. Ning penaltitega on juba kord niimoodi, et keegi peab eksima. Teadsin, et oleme kuuenda ja seitsmenda lööjaga hädas,» jätkas Mourinho.

Kõigest kolm kuud Derby peatreeneripositsioonil olnud Frank Lampard peab eilset võitu üheks karjääri paremaks saavutuseks. «Tulla Old Traffordile ning võita Jose Mourinho meeskonda, kellel on tipptasemel mängijad – olen veidi šokis, aga heas mõttes. Kogu tiim mängis suurepäraselt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles