LeBron pööritas ajakirjaniku küsimuse peale silmi

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Los Angeles Lakersiga liitunud LeBron James manitses fänne kannatlikkusele.
Los Angeles Lakersiga liitunud LeBron James manitses fänne kannatlikkusele. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP / Scanpix

Uuest hooajast Los Angeles Lakersis mängiv LeBron James kinnitas oma lojaalsust uuele klubile.

Jamesilt küsiti, kuidas ta kavatseb Lakersi fännide poolehoiu endale võita ning veenda neid, et ta on klubile lojaalne. Jamesi silmad läksid küsimust kuuldes suureks: «Kes? Mina või? Ah? Ma sõlmisin neljaaastase lepingu, mida ma veel tegema pean? Ma olen siin!»

Ühtlasi kinnitas James, kes teenib nelja aastaga Lakersis 154 miljonit dollarit, et tema otsus liituda klubiga põhines puhtalt korvpallil. «Ma olen korvpallur ja ma mängin korvpalli. Minu ärid ja muud tegevused ei ole siia tulekuga seotud,» ütles ta.

Samuti palus James fännidelt veidi kannatust, sest tõenäoliselt ei ole Lakers kohe esimesest päevast valmis Golden State Warriorsi tasemel mängu näitama. «Meil on Golden State’ini veel pikk maa minna. Loodetavasti oleme peagi samas seisus, kus Golden State, kes on viimastel aastatel meistritiitli eest võidelnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles