Poolakad tegid Nelke koduklubile säru

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riihimäe Cocksi käsipallurite pingutustest jäi hooaja kolmandas Meistrite liiga mängus väheks, et pidurdada Poola hõbedaklubi rünnakuid.
Riihimäe Cocksi käsipallurite pingutustest jäi hooaja kolmandas Meistrite liiga mängus väheks, et pidurdada Poola hõbedaklubi rünnakuid. Foto: Sanna Myllärinen

Euroopa käsipalli Meistrite liiga kolmandas voorus oli abitreeneri ametit pidava Paavo Nelke koduklubi Riihimäe Cocks kolmapäeval D-alagrupis vastamisi meeskonnaga Orlen Wisła Płock, kellele vannuti võõrsil alla kindlalt 18:34 (poolaeg 10:16).

Poola mullune hõbedaomanik püsib kolme vooru järel täiseduga liidrikohal. Cocksil on kirjas kaks viiki ja üks kaotus, mis annab neile alagrupis 4. koha.

Soome meisterklubile oli see lühikese ajaga teine valus lüüasaamine, sest pühapäeval tunnistati koduliigas kevadise finaalivastase Helsingi Dickeni 28:23 paremust.

Pikka nukrutsemist Cocksi mängijad endale siiski lubada ei saa, sest juba laupäeval ootab ees järjekordne Soome meistriliiga matš Vantaa Atlasega. Enne seda matši hoiab tiitlikaitsja kahe vooru järel ühe võidu ja kaotusega 6. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles