Venemaa autoralli meistrivõistlustel hukkus rallisõitja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Solovyovi ralliauto pärast avariid
Alexander Solovyovi ralliauto pärast avariid Foto: facebook.com

Venemaa autoralli meistrivõistluste etapil Peterburis hukkus raske avarii tagajärjel vastu puud sõitnud rallisõitja.

Alexander Solovyov ning tema kaardilugeja Alexandra Krylova toimetati pärast avariid kriitilises seisus haiglasse. Haiglas ei õnnestunud Solovyovi elu päästa ning ta hukkus saadud vigastustesse.

21. Septembril Kurortny regioonis toimunud kiiruskatsel kandus Solovyovi juhitud Citroen C2 ralliauto suurel kiirusel teelt välja ning tabas puud. Nii sõitja kui ka kaardilugeja olid autos lõksus ning nad mõlemad tuli masinast välja lõigata.

«Auto tabas suurel kiirusel puud pärast väljasõitu. See oli sõitja sõiduviga. Võistlus peatati koheselt ja vigastatud viidi haiglasse. Esialgsetel andmetel on vigastused väga tõsised. See rallipaar oli juba mitu aastat võistelnud, nii et nad olid küllaltki kogenud,» rääkis ralli korraldaja Olga Sivatševa kohe pärast õnnetust.

Peterburgi ralli algas 21. Septembril ja oli Venemaa autoralli meistrivõistluste üks etapp. Ralli kogupikkuseks oli 373 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles