Vormel 1 sarja liider Hamilton: olen tugevam kui eales varem

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: HZ/PIXATHLON/SIPA/SCANPIX

Vormel 1 sarja hooaja lõpuni on minna veel 6 etappi. Tuleval nädalavahetusel kihutatakse võidu Venemaal Sotši ringrajal. MM-Sarja liider Lewis Hamilton on tuleviku suhtes positiivselt meelestatud. 

Mercedese piloot Hamilton juhib MM-sarja 40 punktiga lähima jälitaja ees, kelleks on Ferrariga sõitev Sebastian Vettel. Kuigi 40 punkti tundub olevat turvaline vahe, ei tee Hamilton veel ennatlikke järeldusi. 

«Ma ei ütleks, et ma juba peaaegu meister olen. Sa oled kas meister või mitte, mingit peaaegu asja pole olemas. Hetkel on veel küllaltki pikk tee minna ja palju punkte saadaval,» lausus Hamilton Reutersile.

Vaatamata sellele oli britt enesekindel ning enda üle õnnelik, sest suuses pildis on ta meeskonna ning ise endaga tunduvalt rohkem rahul. «Olen õnnelikum, tervem ja tugevam kui eales varem,» oli Hamilton endas kindel.

Eesoleva nädalavahetuse suhtes on Hamilton samuti positiivselt meelestatud: «Ma usun, et suudame sel nädalavahetusel  olla palju paremad kui eelmisel aastal. Sel aastal oleme hulga targemad võrreldes eelmise aastaga.» 

«Keeruline osa on nädalavahetuse juures see, et saada rehvivalik paika. Eelmisel aastal oli meil Sotšis probleeme, aga sel nädalavahetusel kasutame teistsuguseid rehve.  Sel korral ootavad meid teistsugused katsumused,» arvas Hamilton. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles