Kurb uudis rallisõpradele: Ott Tänak Saaremaa rallil ei stardi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Eesti autoralli esipiloot Ott Tänak andis fännidele teada kurva uudise: saarlast oma kodusel Saaremaa rallil sel aastal osalemas ei näe.

«Eelmisel aastal samal ajal saime teha Saaremaal Walesi ralli jaoks testi. Sel aastal kahjuks Saaremaale võistlema ei õnnestu minna,» rääkis Tänak. Sel aastal ei ole võimalik Saaremaal Walesi ralli jaoks ettevalmistust teha, kuna Walesi ralli toimub sel aastal ühe nädala võrra varem kui Saaremaa ralli. 

«Sellegi poolest, niivõrd lihtne on võrrelda Walesi rallit, mis on MM-karussellis unikaalne, Saaremaaga. Saaremaa on Eesti meistrivõistluste sarja viimane kirss tordil, see on koht kuhu tulla ja kus actionit näeb,» rääkis Tänak põhjustest, miks tema koduralli eriline on.

«Mul on isiklikult väga kahju, et mul ei õnnestu seal osaleda, aga kui vähegi võimalik, siis üritan minna kohale, sest seal on alati, mida vaadata,» lausus Tänak. 

Saaremaa ralli toimub sel aastal 12.-13. oktoobril. Reedesel võistluspäeval on kavas kolm kiiruskatset, millest üks sõidetakse Kuressaare linnas. Laupäevasel võistluspäeval on kavas kaheksa kiiruskatset. 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles