Ott Tänak Walesi rallist: testid läksid hästi, ootame võrdlust konkurentidega

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: EIBNER/Alexander Neis / imago/Eibner

Autoralli MM-sarja selle hooaja 11. osavõistluseks valmistuv Toyota meeskonna esisõitja Ott Tänak tunneb end enne järgmisel nädalal peetavat Walesi rallit hästi. MM-sarjas teisel kohal olev eestlane usub, et MM-tiitel on püütav.

Wales on tuntud kui üsna mudastes ja keerulistes oludes toimuv ralli. «Suurbritannia etapp on see, mis mulle meeldib. Ideaalmaailmas sooviksin, et oleksid kuivad ilmastikuolud ja kiired teed, aga kõik teavad, et Walesis ei saa midagi sellist eeldada,» sõnas Tänak Toyota pressiteenistuse vahendusel.

Testid sujusid hästi ja sobisid Walesi ralli jaoks perfektselt. «Meie eelmisel nädalal tehtud testil sadas vihma üsna palju, seega oli kena hulk muda, mis oli testiks perfektne. Me suutsime teha üsna palju tööd ja proovisime autot edasi arendada. Ma usun, et tegime head tööd ja nüüd ootame võrdlust meie konkurentidega,» andis Tänak mõista.

Tänak kaotab MM-sarja üldarvestuses Hyundai sõitjale Thierry Neuville’ile 13 punktiga ning edestab M-Spordi pilooti Sebastien Ogier’d kümne silmaga. «Kõik on nüüd üldarvestuses võimalik ja mul on hea tunne selle suhtes, mida Suurbritannias teha suudame,» sõnas eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles