Eesti liigas kohtunikule äsanud leedulane sai eluaegse mängukeelu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punane kaart.
Punane kaart. Foto: Reuters / Scanpix

Eesti jalgpalli raputas taas kohtuniku ründamise juhtum, kui aastaid ka esiliigas mänginud 40-aastane Leedu jalgpallur Andrej Voilenko sai eluaegse keelu, vahendab Soccernet.ee.

Voilenko eemaldati 13. septembril FC Tallinna eest võõrsil Maarjamäe Igiliikuri vastu mängides platsilt ning eemaldamise järel lõigi Voilenko kohtunikku käega näkku. «Kahjuks oli taas kohtuniku ründamine,» nentis EJLi avalike suhete spetsialist Sander Jürjens Soccernet.ee-le. «Kohtunikul oli huul verine ja nägu marraskil, aga suures pildis on tema tervisega kõik korras.»

Ka pärast seda ei jahtunud Voilenko maha, vaid hüüdis tribüünilt hilisema mängu käigus ebasündsaid väljendeid ja jooksis uuesti väljakule, et kohtunikuga taas arveid klaarida. Voilenko on sarnase tegutsemise eest juba korra oma karjääri jooksul karistada saanud, kui ründas kohtunikku 2011. aastal Infoneti eest meistriliiga üleminekumängus, toona kestis karistus järgmise aasta 1. juunini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles