Postimehe video: hooaega võimsalt alustanud Bayern sai viigi järel valusa kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Saksamaa kõrgliigat nelja järjestikuse võiduga alustanud Müncheni Bayern tegi teisipäeva 1:1 viigi Augsburgiga ning nüüd saadi esimene kaotuski, kui võõrsil jäädi 0:2 alla Berliini Herthale.

Ehkki Bayern tegi koguni 25 pealelööki vastase kuue vastu ning teenis 14 nurgalööki, lõid väravaid vaid pealinnaklubi mehed. Jerome Boateng niitis 23. minutil jalust Salomon Kalou ning Vedad Ibiševic viis Hertha penaltipunktilt ette. 44. minutil kahekordistas eduseisu superhoos olev slovakk Ondrej Duda, kes on sel hooajal löönud juba viis liigaväravat. Poolajaks kahe väravaga kaotusseisu jäänuna suutis Bayern koduliigas viimati mängu võita 1988. aastal ning midagi ei muutunud ka nüüd, sest 0:2 jäigi lõppseisuks.

Võit tõstis hooaega hästi alustanud Hertha Bayerni kõrvale 13 punkti peale. Liider võib aga enne vooru lõppu veel vahetuda, sest 11 punkti kogunud Dortmundi Borussial ja Bremeni Werderil on mõlemal võimalus Bayernist ja Herthast mööduda. Borussia mängib laupäeval võõrsil Leverkuseni Bayeri ja Werder samuti võõrsil Stuttgartiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles