Kontaveit: tahtsin võita, aga kurb ma ei ole (2)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit ja Arina Sabalenka.
Anett Kontaveit ja Arina Sabalenka. Foto: NICOLAS ASFOURI / AFP

Wuhani tenniseturniiri finaalis Arina Sabalenkale kaotanud Anett Kontaveit tunnistas, et vastane mängis temast lihtsalt paremini ning neutraliseeris tema tugevused.

Kontaveit kaotas kohtumise 20-aastasele Sabalenkale kahes setis 3:6, 3:6. Pärast mängu ütles eestlanna, et tegi väga hea turniiri ning finaalikaotus teda otseselt kurvaks ei teegi.

«Kaotada pole kunagi tore. Ikka tahtsin võita, aga kogu nädal on ise olnud väga positiivne. Kurb ei saa olla,» ütles eestlanna.

Mis sai finaalis otsustavaks? «Ta mängis tugevamalt kui mina ja neutraliseeris oma mänguga minu tugevused. Ta oli tõesti tugevam ja agressiivsem,» ütles Kontaveit.

Kontaveit ei osanud hinnata, kas väärtustab rohkem mullust turniirivõitu või Hiina tippturniiril finaalkohta. «Esimene turniirivõit on alati oluline, aga ka tänane on kindlasti väga hea saavutus.»

Tänaseks kohtumiseks oli Kontaveit enda vasaku jala reie kinni sidunud. Midagi hullu lahti pole, kuid rohkete mängude tõttu tundis ta servides vasakule jalale maandudes valu. Järgmisel nädalal Pekingi turniiril osalemist see ei takista.

Oma vastasele Sabalenkale ennustas eestlanna suurt tulevikku. «Ta on terve aasta väga hea olnud ning top 10 koht ei ole enam kaugel.»

Hooaja lõpus teeb Kontaveit kindlasti kaasa vähemalt kaks turniiri – Pekingis ja Moskvas. «Hooaja lõpp ei ole kunagi lihtne. Ma pole enam nii värske, aga olen enda arust hästi vastu pidanud,» ütles Kontaveit.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles