Madridi derbis väravaid ei löödud, Bale sai vigastada

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale sai jälle vigastada.
Gareth Bale sai jälle vigastada. Foto: OSCAR DEL POZO/AFP/Scanpix

Igipõlised rivaalid Barcelona ja Madridi Real tantsivad Hispaania kõrgliigas justkui viisakustangot: kui üks kaotab punkte, siis teeb seda ka teine, et mitte tabelis eest rebida. Eile viigistasid katalaanid 1:1 Bilbao Athleticuga ja seepeale tegi Real Madridi derbis 0:0 viigi linnarivaal Atleticoga.

Reali mängu parima võimaluse eest hoolitses Gareth Bale esimesel poolajal, kui saatis ülepuusalöögi napilt väravast mööda. Waleslase panus piirdus vaid 45 minutiga, sest ta tegi liiga lähendajalihasele. Bale’i osalemine teisipäevases Meistrite liiga mängus Moskva CSKAga on nüüd kahtluse all.

Atletico poolt tegi taas ilmetu esituse Diago Costa, kes pole nüüd väravat löönud juba 16 mängu jutti.

Kuigi mõlemad peatreenerid sõnasid pärast kohtumist, et jäid tulemusega rahule, ei saa sama öelda Santiago Bernabeu publiku kohta. Matši teisel poolajal, pärast kodumeeskonna korduvaid luhatud rünnakuvõimalusi, kostus tribüünidelt pikk ja kestev nõue: «Ronaldo! Ronaldo!» Real on tänavu La Ligas löönud seitsme mänguga 12 väravat ja fännid igatsevad tagasi Torino Juventusesse lahkunud superstaari.

Barcelona ja Real on nüüd mõlemad liigas 14 punkti peal 21 võimalikust, mis on Hispaania superklubide jaoks hämmastavalt kasin saak. Kataloonia meeskond pole võidurõõmu maitsnud juba kolm mängu jutti, Reali värskele viigile eelnes 0:3 koslep Sevillalt. Täna võib kahe hiiu kõrvale kerkida Deportivo Alavesi klubi, kes külastab seitsmendas voorus Levantet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles