Fotod: staadioniõnnetus La Ligas saatis kaheksa fänni haiglaravile

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sevilla meeskond oma fännide üle muretsemas.
Sevilla meeskond oma fännide üle muretsemas. Foto: GORKA ESTRADA/EPA/SCANPIX

Kui jalgpallimängul tribüünid fännide marule alla annavad, on tagajärjed pahatihti traagilised. Seega võib eile Hispaania kõrgliigas juhtunut pidada õnnelikuks õnnetuseks. Eibari ja Sevilla mängul vajasid purunenud piirde tõttu haiglaravi kaheksa külalismeeskonna fänni, kirjutab Reuters.

Sevilla meeskond oli 58. minutil Ever Banega penaltist läinud La Liga väikseimal staadionil just 2:0 juhtima, kui väljakut ja tibüüni lahutav barjäär Sevilla fännide rõõmutantsu all alla andis. Tosinad poolehoidjad lendasid õnnetuse tulemusel staadionimurule, neist kaheksa viidi vigastuste tõttu ka kohalikku haiglasse kontrolli. Pärast kaheksaminutilist pausi sai mäng siiski jätkuda.

Sevilla võitis matši lõpuks 3:1. «Võit on pühendatud meie toetajatele, kes said täna tribüünil juhtunud õnnetuses viga. Loodame nende peatset paranemist.»

Õnnetus Eibar-Sevilla mängul.
Õnnetus Eibar-Sevilla mängul. Foto: GORKA ESTRADA/EPA/SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles