Nowitzkilt kiita saanud Müürsepp võeti NBA kunagises koduklubis ülisoojalt vastu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp kohtus Dallases endiste meeskonnakaaslaste Dirk Nowitzki ja Michael Finleyga.
Martin Müürsepp kohtus Dallases endiste meeskonnakaaslaste Dirk Nowitzki ja Michael Finleyga. Foto: Lauri Lippmaa

Eesti kõigi aegade edukaim korvpallur Martin Müürsepp kohtus Dallases NBA staaride Dirk Nowitzki ja Michael Finleyga nende kunagises koduklubis Dallas Mavericks, kus ta sai ülisooja vastuvõtu osaliseks.

Dallases juba 20. hooaega mängiv Nowitzki kiitis Müürseppa ja ütles, et teab teda juba aastaid. «Martin on suurepärase võitlusvaimuga, tal on tahe võita ning tema vastu on raske mängida,» sõnas Nowitzki. «Ta on korvpalli alati väärikalt mänginud. Martin oli osa Mavericksi süsteemist ja sealt läks ta edasi Euroopasse, kus tegi suurepärase karjääri.»

Müürsepa sõnul teab ta Nowitzkit juba Euroopa meistrivõistluste valikmängude aegadest, kui Eesti mängis Saksamaa vastu. «Mäletan väga hästi mängu, kus ta oli haige ja enne platsile tulekut oksendas sealsamas veel, siis viskas kohe kolmese ja edasi oli jälle omas elemendis,» meenutas Müürsepp aastatetagust kohtumist. «Pidurdamatu mees. Üksi vedas Saksamaad, mis sel ajal oli hirmkõva meeskond. Kui rünnakul pall talle anti, siis polnud mõtet teda murda, ta viskas kõik sisse. Jah, see on üks mängija, kes on pidurdamatu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles