Uue näoga Tartu andis esimese tormihoiatuse

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Pulga rünnakud osutusid äsjastele meeskonnakaaslastele enamasti pidurdamatuks. FOTO: Margus Ansu
Hindrek Pulga rünnakud osutusid äsjastele meeskonnakaaslastele enamasti pidurdamatuks. FOTO: Margus Ansu Foto: Margus Ansu

Kui Tartu–Saaremaa oodatud võrkpalliduelli avavaatus võis reeta, et jutud saarlaste võimu kukutamisest on enneaegsed, siis edasine reetis risti vastupidist. Taaralinlased võtsid kindla 3:1 (–19, 16, 15, 25) võidu ja said samal kursil püsimiseks kulbiga enesekindlust.

«Kevad on kaugel, aga igaüks tahab hästi alustada sellegipoolest. Seda enam nii uhkes ja uues kodusaalis!» rõõmustas eelmise hooaja lõpus Tartu Bigbanki meeskonna tüüri haaranud Andrei Ojamets. «Siin on supervalgustus – üks paremaid, mida ma Eestis üldse kunagi näinud. Jah, päikesega võivad probleemid tekkida, aga talvel ja õhtuti kindlasti mitte.»

«Loodan, et tänavune Tartu on mullusest tugevam,» muigas mullu Saaremaal mänginud, kuid eile vanade sõprade vastu üleplatsimehena 19 punkti toonud Hindrek Pulk. «Senise põhjal igatahes tundub, et koos on korralik koosseis. Kindlasti on ka positiivne, et nii-öelda uue treeneriga sai nüüd kohe nullist alustada.»

Ojamets naudib survet

Mullu kaotas Tartu Saaremaale nii Eesti meistri- kui karikavõistluste finaalseerias. Credit24 liigas langeti sootuks veerandfinaalis. Kahe hooaja vahel täienes koosseis olulisel määral ning hooajale eelnenud esitlusel viskas Ojamets villast, et võib end tunda juba nagu Venemaa superliiga klubi treener.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles