USA lahtistel skandaalse finaali võitnud Osaka: mul on finaalist vaid kibe mälestus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Osaka ja Serena Williams
Naomi Osaka ja Serena Williams Foto: Robert Deutsch / USA TODAY Sports

USA lahtiste tennisemeistrivõistluste skandaalses finaalis Serena Williamsi alistanud 20-aastane jaapanlanna Naomi Osaka rääkis esmakordselt pärast finaali, milliseid tundeid see õhtu temas tagantjärgi tekitab.

Osaka võitis Williamsit kindlalt 6:2, 6:4, kuid vaatamata hiilgavale võidule sai kogu tähelepanu endale Williams, kes süüdistas mängu kohtunikku Carlos Ramost vargaks. Kogu olukorda pealt näinud Osaka oli selgelt pärast mängu šokeeritud ning ei suutnud õnnelikult oma võitu tähistada.

«Mul on tegelikult palju rääkida selle kohta, kuidas ma ennast pärast seda finaali tundsin. Minu jaoks on mälestus USA lahtistel juhtunu pärast küllaltki kibe,» vahendab BBC Osaka sõnu.

«Kohe järgmisel päeval pärast mängu ma ei soovinud üldse finaalmängu meenutada. Ilmselgelt ei jäänud see õhtu minu jaoks kõige rõõmsamates toonides meelde. Järgmisel päeval otsustasin kohe, et ei jää sellesse õhtusse kinni vaid liigun oma asjadega edasi,» rääkis Osaka.

«Loomulikult olen ma õnnelik, et ma olen nüüdseks Suure Slämmi turniiri võitnud. Seda ei saa minult miski ära võtta, aga tunded sellele finaalile mõeldes on väga ebamugavad. Ma ei taha sellest väga mõelda ja pigem üritan siit edasi liikuda,» lausus Osaka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles