Tipphetked: Saaremaa alistas Limbaži kuivalt, aga mitte ülekaalukalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti - Läti võrkpalliliigas võõrustas Saaremaa täna Kuressaares OC Limbaži/MSG meeskonda. Saarlased said Credit24 võrkpalliliigas kirja teise võidu, kui olid paremad 3:0.

Tiitlikaitsja Saaremaa selge võit oli ootuspärane, aga samas ei tulnud see ülekaalukalt, sest nii esimene kui ka teine geim võideti minimaalse eduga - 25:23. Alles kolmandas geimis Limbaži lagunes ja see kuulus Saaremaale 25:12.

Kohtumine täispikkuses järelvaadatavana:

Enne mängu:

Saarlased on sellel hooajal pidanud kaks kohtumist: kirjas võit ja kaotus. Kui hooaja avamängus ei tekkinud Saaremaal TalTechiga probleeme ja nad teenisid kindla 3:0 võidu, siis esimene kaotus saadi Tartu Bigbanki käest, kellele jäädi alla 1:3.

Saaremaa peatreener Urmas Tali leidis, et avageimi kindel võit Tartu üle võis meeskonda uinutada. «Üks pool elas alles sisse, aga meie vist arvasime juba, et nii jätkubki. Väga kergelt andsime ohjad ära. Edasi oli juba äärmiselt keeruline uuesti ree peale saada,» mõtiskles ta. «Tartu serv oli väga hea. Kui ka selline kodusaal veel aitab, siis on neil kõik küll väga hästi.»

Tali sai neljast uuest leegionärist täiskoormust anda vaid ühele, lätlasest sidemängijale Artis Caicsile. Värskeim täiendus, Puerto Rico koondises MMil mänginud Eddie Rivera jõudis Eestisse alles paar päeva enne Tartu-mängu ning alles kohaneb ajavahe ja kõige muuga. «Kas ostsime välismaalased selleks, et nad pingil istuks? Ei. Lihtsalt aega läheb. Loodan, et saame oktoobris piisavalt mänge ja oleme novembrikuisteks euromängudeks piisavalt heas hoos.»

OC Limbaži/MSG on mänginud kaks kohtumist ja mõlemad selgelt kaotanud. Avamängus tunnistati Jekabpilsi Luši 3:0 ja teises kohtumises Daugavpilsi Ülikooli 3:0 paremust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles