Suletava Nõmme discgolfipargi asemel avatakse Tallinnas uus mängupaik

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme discgolfirada suletakse ja korvid kolitakse ümber Järve metsa.
Nõmme discgolfirada suletakse ja korvid kolitakse ümber Järve metsa. Foto: Eero Vabamaegi / PM/SCANPIX BALTICS

Looduskaitse nõudmiste tõttu Nõmmelt ära koliv ülipopulaarne discgolfipark saab uue kodu loetud kilomeetrite kaugusel Järve metsas, teatab Tallinna Kesklinna Valitsus. Püsti pannakse suisa kaks erineva raskusastmega rada: 18-korviline põhirada ja viie korviga amatööride rada.

Linnaosavalitsus edastas rõõmusõnumi kettasõpradele Facebookis: «Et looduskaitselistel põhjustel tuleb Nõmme-Mustamäe maastikukaitsealal Hüppemäe metsas asuv discgolfirada sulgeda, siis otsustati see kolida Viljandi maantee ja Ülemiste järve vahelisse metsa. Täpsemalt: kavas on rajada isegi kaks rada - nii algajatele kui edasijõudnutele.

Keskkonnatingimused on head, puhas õhk ja muudki sportimisvõimalused Järve terviseraja näol kohapeal võtta - mida muud veel tahta!? Just on rajamisel ka Viljandi maantee kergliiklustee, nii et ladus ligipääs sportlikele inimestele saab samuti tagatud. Kesklinna ja Nõmme linnaosa valitsused kavandavad uut väljakut koos Nõmme Discgolfiklubiga Drive In ja Eesti Discgolfi Liiduga.»

Uus discgolfipark peaks avatama 2019 kevadel, hinnanguliselt aprillis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles