Tartu peatreener Ojamets mängust Rakverega: eelmisel aastal juhtunu on siiani hästi meeles

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojamets
Andrei Ojamets Foto: Pilt videost

Võrkpalli Credit24 Meistriliigas peetakse nädala keskel Eesti klubide osalusel kolm mängu. Keskses kohtumises lähevad vastamisi Tartu Bigbank ja Rakvere VK.

Nii Tartu kui Rakvere pidasid liiga avanädalavahetusel ühe kohtumise, Tartu alistas 3:1 Saaremaa VK, Rakvere kaotas 1:3 RTU/Robežsardzele. 

Tartu peatreener Andrei Ojamets teab hästi, milleks Rakvere meeskond võimeline on: «Rakvere mängis juba hooajaeelsel turniiril Tartus päris sümpaatselt. Alahindama ei hakka me neid kindlasti, eelmisel aastal juhtunu (Tartu kaotas Rakverele karikavõistluste veerandfinaalis) on siiani hästi meeles.»

«Sellise meeskonnaga nagu Tartus on, võib end ju tugevaks lugeda, aga liigse enesekindluse eest võib kiirelt karistada saada. Rakverel on huvitav kooslus, on kogenud mehi ja noori mängijaid. Sidemängija Ronald Järv mängis ju eelmisel hooajal Tartus ja tema teab meie meeskonna tugevusi hästi,» sõnas Ojamets.

Rakvere võistkonna peatreener Andres Toode kommenteeris kohtumist järgmiselt: «Oleme Tartuga hooajaeelsel kontrollturniiril mänginud, seal olid nad paremad 2: 1. Midagi üle mõistuse selles kohtumises aga ei ole.»

Kaks kohtumist peetakse ka kolmapäeval, 3. oktoobril, kui Selver Tallinn läheb vastamisi TalTechiga ning Saaremaa VK võõrustab OC/Limbažit. Selver on seni pidanud ühe mängu, kui 0:3 jäädi alla RTU-le, Saaremaa alistas TalTechi 3:0 ja kaotas Bigbankile 1:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles