Harry Kane tahab Lionel Messi rekordid purustada

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Kane.
Harry Kane. Foto: Simon Bellis / Sportimage/PA Images

Tottenham Hotspuri ründaja Harry Kane sõnas enne jalgpalli Meistrite liiga alagrupiturniiri kohtumist Barcelonaga, et tahab Lionel Messi rekordid purustada.

«Messi motiveerib mind, et saada veel paremaks. Loodetavasti suudan ühel päeval lüüa sama palju või isegi rohkem väravaid kui tema,» sõnas Kane, vahendab BBC.

25-aastane Kane on möödunud nelja hooajaga kokku löönud Inglismaa kõrgliigas 105 väravat 139 mängus ehk keskmiselt 0,76 tabamust mängu kohta. Seejuures igal hooajal vähemalt 20 väravat. Kõikide sarjade peale kokku on inglane kogu karjääri jooksul sahistanud Tottenhami eest võrku 145 korda – selles arvestuses hoiab ta Jermain Defoe ees viiendat kohta.

Messi ja Cristiano Ronaldoni on Inglismaa rahvuskoondise esiründajal veel pikk maa minna. «Messi ja Ronaldo on normist kaugemale läinud, nad löövad 50 või 60 väravat hooajal,» rääkis Kane.

Tottenham Hotspur võõrustab Barcelonat Meistrite liiga B-alagrupi kohtumises täna algusega kell 22. Samas alagrupis mängivad veel Milano Inter ja PSV Eindhoven.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles