Itaalia suurklubi toob Ibrahimovici tagasi Euroopasse?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic AC Milani särgis.
Zlatan Ibrahimovic AC Milani särgis. Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP

18-kornde Itaalia jalgpallimeister AC Milan soovib enda ridadesse hankida Zlatan Ibrahimovici, kirjutab Corriere della Sera.

AC Milani ründeliin pole sellel hooajal millegi märkimisväärsega silma jäänud ja seetõttu vaatab peatreener Gennaro Gattuso uute lahenduste poole. Itaalia meedia hinnangul võib Ibrahimovic oma praeguse tööandja Los Angeles Galaxy juurest lahkuda ja siirduda AC Milani kuni hooaja lõpuni.

Täna 37. sünnipäeva tähistav Ibrahimovic mängis AC Milanis aastatel 2010-2012, lõi selle ajaga 56 väravat, võitis Itaalia meistrivõistlused ja superkarika. Seejärel siirdus Rootsi ründaja Prantsusmaale Pariisi Saint-Germaini, kust omakorda Inglismaa ja Manchester Unitedi kaudu ookeani taha.

Käimasoleval hooajal hoiab AC Milan koduliigas üheksa punktiga 11. kohta, kuid pidanud konkurentidega võrreldes ühe kohtumise vähem. Liider Torino Juventusel on kirjas aga juba 21 punkti. Lisaks osaleb AC Milan Euroopa liiga alagrupiturniiril, kus avamängus saadi 1:0 jagu Luksemburgi meeskonnast Dudelange.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles