Manchester United sai kaela värske jama

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
vaata, mis luksuses elas värskelt vallandatud Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho
vaata, mis luksuses elas värskelt vallandatud Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho Foto: Lindsey Parnaby / AFP / Scanpix

Euroopa jalgpalliliit (UEFA) teatas, et alustas distsiplinaarmenetlust Manchester Unitedi jalgpalliklubi vastu, kelle esindusmeeskond hilines eile Old Traffordi staadionil toimunud Meistrite liiga alagrupimängule Valenciaga.

Man Unitedi hilinemise tõttu algas kohtumine 10 minutit hiljem kui ajakava ette nägi. Peatreener Jose Mourinho põhjendas hilinemist ummikusse sattumisega. Mitmed vaatlejad märkisid, et see on nõrk vabandus, sest kodumeeskond peaks oma kodulinna liiklusoludega väga hästi kursis olema.

See on Man Unitedi jaoks värske ja järjekordne jama. Suurim neist on meeskonna sportlik vorm - Inglismaa Premier League'is on seitsme vooruga saadud juba kolm kaotust ning jäädakse liiderduost (Man City ja Liverpool) maha üheksa punktiga.

Meistrite liigas tehti eile Valenciaga 0:0 viik ja lahkuti väljakult publiku vilekoori saatel. Lisaks koguvad üha suuremat hoogu spekulatsioonid, mille kohaselt on klubi lähedal mitme juhtmängija, eelkõige Prantsusmaa koondislase Paul Pogbaga tülli läinud Mourinho vallandamisele.

Eilse mänguga seotud menetluse osas teeb UEFA distsiplinaarkomisjon otsuse 18. oktoobril. Muuseas, menetluse sai kaela ka Valencia, põhjuseks fännide poolt süüdatud pürotehnika ja nõuetele mittevastav mänguvorm.

Samuti alustas UEFA menetlust eile Madridi Realist 1:0 jagu saanud Moskva CSKA suhtes, kelle kodustaadionil ei järginud pealtvaatajad nõudeid ja istusid treppidel, millega seati ohtu võimalik ladus evakuatsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles