Eesti noortekoondis peab kohtumise Pärnu Rannastaadionil

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U21 jalgpallikoondis
Eesti U21 jalgpallikoondis Foto: Brit Maria Tael/EJL

Eesti U21 koondist ootab selles valiktsüklis veel ees kaks kohtumist. Esmalt minnakse võõrsil vastamisi Slovakkiaga, seejärel võõrustatakse Pärnu Rannastaadionil Albaaniat. Eesti U23 koondis, kohtudes 10. oktoobril võõrsil Inglismaaga.              

Slovakkia – Eesti kohtumine toimub 12. oktoobril meie aja järgi kell 21.30 Dunajská Streda MOL Arénal. Eesti – Albaania mäng leiab aset 16. oktoobril kell 19 Pärnus. 

Eesti alagruppi juhib kaheksa mängu järel 21 punktiga Hispaania, teine on Slovakkia 15 punktiga. Põhja-Iirimaa on kogunud 14 ja Island 11 punkti. Albaanial on viiendana kirjas kuus punkti, Eestil on ette näidata üks viigipunkt.

U23 koondise kohtumise avavile kõlab Eesti aja järgi kolmapäeval, 10. oktoobril kell 21.45 Londonis Leyton Orient FC staadionil. 

2016. aasta novembris kohtusid Eesti U23 ja Inglismaa C koondis Tallinnas A. Le Coq Arenal, kus napi 2:1 võidu teenisid külalised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles