PM Walesis. Tänak: võib-olla ei tekigi enam nii head võimalust tiitlit võita

Siim Kaasik, Wales
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Viimase kolme MM-ralliga on Toyota esisõitja Ott Tänak end suurde mängu tagasi toonud. Ta jääb kolm etappi enne lõpplahenduse selgumist Thierry Neuville’ist maha kõigest 13 silmaga. Tiitlimängus on jätkuvalt ka Sebastien Ogier, kes kaotab liidrile 23 punktiga.

Walesi ralli eel antud intervjuudes tunnistas Tänak, et omab praegu elu võimalust toestada oma unistus – tulla maailmameistriks. See on võimalus, mis tuleb eestlase sõnul ära kasutada!

Ott, kolm etappi enne hooaja lõppu oled tõusnud teisele kohale ning astud tugevalt Thierry Neuville’i kandadele. Ütle ausalt, kas oled mõelnud, et võid hooaja lõpus olla maailmameister?

Meil kõigil kolmel on päris hea võimalus maailmameistriks tulla. Peame lihtsalt tegema väga hea hooaja lõpu. Praegu on meil asjad tõesti läinud ülesmäge. Tõsi, ma ei saa väga palju kurta ka hooaja alguse üle. Kuid meil on olnud ikkagi üsna raskeid hetki ning positiivne on see, et oleme neist üle saanud. Meid ootab ees kolm rasket etappi ning meie konkurendid pole just papist poisid. Anname endast igal juhul parima. Me ei tea kunagi, kas meil tuleb veel selline võimalus MM-tiitlit võita. Võib-olla ei tulegi, seega peame selle võimaluse ära kasutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles