PM Walesis. Järveoja väljasõidust: see oli ekstreemne lõik

Siim Kaasik, Wales
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Järveoja
Martin Järveoja Foto: TGR

Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja sõnul oli hommikune testikatse väljasõit meestele korralikuks äratuseks.

«Libe oli. Sellele lõigule oleks võib-olla gravel crew’d vaja olnud. See oli suhteliselt ekstreemne lõik. Rallil ilmselt nii mudaseid lõike polegi. Aga väike äratus kindlasti, peame tähelepanelikumad olema. Shakedown ongi selle jaoks, et ta sind üles raputaks. Et saaksid aru, et järgmine katse on juba võistluskatse.

«Testikatsest kattub osaliselt ka rallil sõidetava Clocaenogi katsega. See koht, kus Tänak ja Järveoja välja sõitsid, jääb napilt Clocaenogi katsest välja. «Sealt lähedalt tulebki katse sisse, aga pidurdus sinna sisse ei jää,» ütles Järveoja.

«Proovime nüüd teisi rehve. Esimesed läbisime keskmisega, nüüd lähme pehmega. Mudastes tingimustes pole otseselt vahet, kas on keskmise või pehme seguga rehv, aga teistes oludes tuleb vahe sisse. Ideaalis on pehme rehv sellel rallil kiirem. Meil on 16 limiteeritud rehvi siin kasutada, peame seda targalt tegema,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles