Inglismaa koondis pikendas lepingut peatreener Southgate'iga järgmise MMini

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Southgate
Gareth Southgate Foto: JUAN MABROMATA/AFP/Scanpix

Gareth Southgate pikendas lepingut Inglismaa jalgpallikoondisega järgmise MMini aastal 2022.

48-aastase Southgate'i leping lõppeb aastal 2020, kuid kuna Inglismaa jalgpallikoondis esines möödunud suvel jalgpalli Mmil küllaltki hästi, otsustati Southgate'iga lepingut pikendada. Inglismaa jalgpallikoondis jõudis üle 28 aasta Mmil poolfinaali.

«Olen rõõmus, et mulle on antud võimalus juhendada rahvuskoondist ka järgmistel suurturniiridel. Antud tööga kaasneb suur privileeg ning tõeline au. Sel suvel tundsin esimest korda, kuidas kogu rahvas toetas meeskonda ja see oli midagi ilmeist. Ootan huviga, mida suudab meie noor koondis järgnevatel aastatel korda saata,» vahendab BBC Southgate'i sõnu.

«Iga päev, kui saabun koondise juurde, tunnen nagu muudaksin ma veidike Inglise jalgpalli. Rahvuskoondist juhendada on minu jaoks tohutu au. Uudis, et saan seda ka järgneval neljal aastal teha, tekitab minus tõelist ootusärevust,» rääkis Southgate.

Lisaks Southgate'ile pikendati lepingut ka Steve Hollandiga, kes jätkab Inglismaa jalgpallikoondise abitreenerina samuti aastani 2022.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles