Renault' Vormel 1 meeskond: Red Bull on ise Ricciardo kaotamises süüdi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuel hooajal sõidab Renault' värvides Daniel Ricciardo.
Uuel hooajal sõidab Renault' värvides Daniel Ricciardo. Foto: BRANDON MALONE/REUTERS

Renault vormel 1 meeskonna sõnul oli neil tunduvalt lihtsam saada enda meeskonda sõitma Daniel Ricciardo tänu Red Bulli oma kehvadele otsustele.

Renault meeskonna pealik Abiteboul rääkis Autospordile, et nemad tegid omalt poolt kõik pingutused, et Sainz oma meeskonda ametlikuks sõitjaks saada, aga kuna Red Bull otsustas kõik pakkumised tagasi lükata tekkis meeskonnal võimalus soetada endale Daniel Ricciardo.

«See on küllaltki huvitav olukord, kuna lõpuks tekkis meil väga lihtne võimalus Ricciardoga leping sõlmida. Kuna Red Bull pani kogu oma tähelepanu sellele, et me ei saaks neil Sainzi kätte, siis oli Ricciardo tähelepanuta ja nii kasutasime meie oma võimalust,» rääkis Abiteboul BBC-le.

«Kui nad oleksid lasknud meil tekitada mingid läbirääkimised Sainzi osas, siis ilmselt oleks tulemus teistsugune. See on veider, et lõpuks kaotasid nad ikkagi sõitja, keda nad ei tegelikult ei osanud näha meeskonnast lahkumas,» seletas Abiteboul olukorda.

«Lõpuks otsustas Red Bull aga asendada Sainzi Pierre Gasly'ga ning nii liitub hispaanlane hoopis McLareni võistkonnaga. "See otsus tekitab minus veidi pahameelt. Lõpuks oleme siiski õnnelikud, et Sainz omale kuskil koha leidis,» lausus Abiteboul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles